Välkommen till Levene Arenas bokningssystem!

Börja med att läsa Levene Arenas Skötsel och trivselregler för hyresgäster samt Bokning- och avbokningsregeler.

  1. För inpassering till Levene Arena behövs en s.k. ”tagg”. Har du en stående tid får du en tagg. Bokar du en enstaka tid finns taggen att hämta och lämna på ICA-affären Karl-Åkes mitt i Stora Levene. Adress: Storgatan 20. För att se öppettider tryck här.

  2. Är Karl-Åkes stängt när taggen ska återlämnas går det bra att skicka in den under dörren till kansliet i arenan.

  3. När du trycker på bokaknappen kommer du vidare till bokningssystemet. Där väljer du hur lång tid du vill hyra arenan genom att trycka på "sök tid" för den hyrestid du vill ha.

  4. Nu visas en veckovy över lediga tider för det tidsintervall du valt. Om du tex har sökt på 2 timmar och ingen ledig tid visas för den dag du vill hyra, kan du gå tillbaka och söka på 1,5 timmes intervall.

  5. Boka tiden genom att klicka på tidsrutan som passar dina önskemål.

  6. Fyll i dina uppgifter i formuläret och klicka på Boka. Du får en bekräftelse på din bokning via mail, där återfinns även avbokningsinformation.

  7. Obs! Betalning sker i efterhand via faktura, fakturan kommer på den e-postadress som du uppger vid bokningen.

  8. Det finns möjlighet att låna köket och städutrustning, (köket får dock inte användas för kommersiellt bruk). Om du vill låna köket kontakta oss på 0703142500.

OBS! Om ni är 1-4 personer tex. tennis eller badminton erbjuder vi en rabatt (pris 110:-/timme, ord. pris 150:-/timme) ange rabattkod singel vid bokning.